İNTERMOBİL VE WABCO, EN İYİ ÇÖZÜM ORTAĞI OLMA YOLUNDA


İntermobil ve WABCO; Türkiye’de otomotiv satış sonrası ürün ve hizmetleri pazarında yapılan öncü 4PL (Dördüncü Parti Lojistik) projesi ile müşterileri için en iyi çözüm ortağı olma yolunda yeni bir adım daha attı.
“Yüksek bulunurluk oranı” ve “hızlı teslimat performansı” sağlayacak yatırım sayesinde müşterilerine artı değer yaratacak olan WABCO, rakipleriyle olan farkı daha da açmayı hedefliyor.
WABCO, İntermobil ile 1982 yılında başlayan satış ve mühendislik alanlarındaki işbirliğini, 2011 yılında bir adım ileriye taşıyarak Türkiye’de satınalma ofisini kurdu. 1 Ağustos 2018 itibariyle de, Intermobil ekibinin tüm süreci yöneteceği, lokal depo projesiyle ülkemize sermaye girişi sağlayarak Türkiye’ye olan güvenini tekrar göstermiş oldu.
Başlangıçta treyler üreticileri ve satış sonrası bayilerini kapsayan projeye WABCO’nun 1800 farklı ürünü dahil edildi. Yakın gelecekte Wabco’nun Türkiye’deki tüm müşterilerinin hizmet alabileceği seviyeye gelmesi beklenen projenin satışlara olumlu yansıması öngörülüyor.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir