GOODYEAR’DAN ‘YOL KAHRAMANLARI’NA TEŞEKKÜR

Goodyear, COVID-19 salgını nedeniyle içinden geçtiğimiz bu günlerde, temel ihtiyaç malzemelerinin ulaşımında önemli rol oynayan kamyon şoförlerine, lojistik çalışanlarına, filo yöneticilerine ve bu süreçte emeği geçenlere teşekkürlerini sunmak için bir sosyal medya kampanyası başlatıyor. Goodyear EMEA tarafından yürütülen “Yol Kahramanları” Programı kapsamında, Dünya Sağlık Örgütü’nün COVID-19 Dayanışma Müdahale Fonu’na her aday önerisi için 2 Euro bağışlanıyor.

Goodyear, COVID-19 salgını nedeniyle içinden geçtiğimiz bu günlerde, temel ihtiyaç malzemelerinin ulaşımında önemli rol oynayan kamyon şöförlerine, lojistik çalışanlarına, filo yöneticilerine ve bu süreçte emeği geçenlere teşekkürlerini sunmak için bir sosyal medya kampanyası başlatıyor. Goodyear EMEA bölgesinde başlayan HighWay Hero programı Türkiye’de ‘Yol Kahramanları’ olarak sürdürülüyor.

Kampanya kapsamında Goodyear, EMEA bölgesindeki Facebook takipçilerini #yolkahramanları etiketiyle hikayelerini paylaşmaya davet ederken, lojistik sektörü çalışanlarının zorlu koşullarda gösterdikleri fedakârlık ve olağanüstü performansı bir kez daha vurguluyor.

Konu ile ilgili olarak Goodyear EMEA Ticari Lastikler İş Birimi yöneticisi Gregory Boucharlat, “Goodyear olarak, COVID-19 ile mücadele edilen günlerde, hayatın devamlılığını sağlayan tıbbi ve gıda malzemeleri başta olmak üzere temel ihtiyaç malzemelerinin ulaşımında emek veren herkese gösterdikleri çaba için minnettarız. Bu kampanya da minnettarlığımızı ifade etmenin bir yolu” diye konuştu.

 

Goodyear kampanya kapsamnda, Türkiye dahil olmak üzere, #yolkahramanı olarak aday gösterilen ilk 5.000 kişi için Dünya Sağlık Örgütü’nün COVID-19 Dayanışma Müdahale Fonu’na, 2’şer Euro bağışta bulunacak.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir