VOLVO TRUCKS MAVİ KONTRAT İLE MALİYETLERİNİZ KONTROL ALTINDA

Volvo Trucks, birçok avantaj sunduğu Mavi Kontrat servis sözleşmesiyle, müşterilerinin maliyetlerini doğru yönetmelerine olanak sağlayarak işlerine değer katmaya devam ediyor.

Hizmet şirketi vizyonuyla faaliyetlerine devam eden Volvo Trucks, müşterilerine sunduğu avantajlı Mavi Kontrat servis sözleşmesi ile kamyonların kullanım ömrünü uzatıyor. Mavi Kontrat’a geçen müşteriler, operasyonlarını daha avantajlı yöneterek kazançlarını artırıyorlar.

Mavi Kontrat kapsamında; kamyon bakımları, sadece orijinal Volvo yedek parçaları kullanılarak uzman teknisyen kadrosu tarafından yapılıyor. Müşterilerinin iş kesintisini en aza indirmek için tüm işlemler araçlarına uygun koruyucu bakım-onarım ve servis planı dahilinde yapılıyor. Düzenli servis bakımı yapılan kamyonlar daha uzun süre yola devam ederek, maksimum verimlilikle çalıştığı için, yüksek işletim süresi elde ediliyor ve toplam sahip olma maliyeti de bu oranda düşüyor. Ayrıca düzenli yapılan bu bakımlar sayesinde Mavi Kontrat’lı kamyonların ikinci el değeri de artırıyor.

Mavi Kontrat’la ilgili detaylı bilgi almak için 444 85 86 no’lu Yol Yardım ve İletişim Hattı ile görüşülebilir.

Volvo Trucks Hakkında

Volvo Trucks, beklentileri yüksek profesyonel müşteriler için, orta ve ağır segment kamyonlardan oluşan kapsamlı ürün gamıyla eksiksiz nakliye çözümleri sunar. Şirket, 130’dan fazla ülkede 2.100 servis noktasından oluşan global bayi ağıyla müşterilerine destek vermektedir. Volvo’nun kamyonları, dünyanın dört bir yanındaki 14 ülkede üretilmektedir. 2019 yılında dünya çapında yaklaşık 131.000’den fazla Volvo Trucks sahibini bulmuştur. Volvo Trucks, dünyanın en büyük kamyon, otobüs, inşaat makinası ve deniz motoru üreticilerinden biri olan Volvo Group’un üyesidir. Volvo Group ayrıca finans ve hizmet sektörü için de komple çözümler sunar. Volvo Trucks’ın çalışmaları, temel değerleri olan kalite, güvenlik ve çevreye saygıyı esas alır.

Temsa İş Makinaları Hakkında

Temsa İş Makinaları, 2017 yılından beri Volvo Trucks’ın Türkiye distribütörlüğünü yürütmektedir. Temsa İş Makinaları, 2019 Ağustos ayı itibarıyla %90 Marubeni Corporation ve %10 Sabancı Holding alt iştiraki ortaklık yapısı ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir