DHL SUPPLY CHAIN TÜRKİYE’DEN LÖSEV’E TAM DESTEK

DHL Supply Chain Türkiye ve LÖSEV uzun yıllardır devam ettirdikleri iş birliklerini bir adım daha ileriye taşıdı. LÖSEV’in İzmir’deki bahçelerinde yetiştirilen mandalinalar, düzenli olarak Ankara Lösante Çocuk ve Yetişkin Hastanesi’ne taşınıyor. İki kurum arasında derinleşen iş birliği bu projenin sona ermesini takiben de devam edecek. 

200 ton mandalina, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

DHL Supply Chain Türkiye ve LÖSEV arasındaki iş birliği kapsamında, LÖSEV’in İzmir’in Seferihisar ilçesinde yer alan mandalina bahçelerindeki mahsullerinin kolileri, bedelsiz olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Küçük çalışmaların bu projeyle derinleştiği anlaşma kapsamında, yaklaşık 200 ton mandalina ihtiyaç sahibi çocuk ve yetişkinlere ulaştırılacak.

Konuyla ilgili konuşan LÖSEV Satın Alma Koordinatörü Alev Ünverdi, kendi bahçelerinde yetişen doğal ve katkısız mandalinalarının, öncelikle Ankara Lösante Çocuk ve Yetişkin Hastanesi ardından tüm Türkiye’deki ailelere ulaştırılmasında DHL Supply Chain’in değerli desteğini hissetmenin büyük bir güven olduğunu belirtti.

DHL Supply Chain Türkiye Nakliye Direktörü Serdar Tümer: “İnsanların kalbine dokunan bir projede yer almanın memnuniyetini yaşıyoruz.”

Bu proje kapsamında derinleştirilen iş birliğinin devamında da LÖSEV’in bir destekçisi olacaklarının altını çizen DHL Supply Chain Türkiye Nakliye Direktörü Serdar Tümer: “İş birliğimiz kapsamında LÖSEV’in bahçelerinden toplanan 200 ton mandalinayı ihtiyaç sahibi ailelere, en iyi şartlarda ulaştıracağız. Bu projenin sonrasında ise LÖSEV ile geçmişe dayanan iş birliğimizi önümüzdeki dönemde de genişleterek devam ettirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir