KNORR-BREMSE YEDEK PARÇA BAYI VE SERVİSLERİ ANTALYA’DA BULUŞTU

30 ülkede 25 bine yakın kişiyi istihdam eden yaklaşık 5,5 milyar € (2016) seviyesinde satış rakamı elde eden Knorr-Bremse demiryolu ve ticari araçlar için fren sistemleri alanında dünyanın önde gelen firmalarından birisidir. Teknoloji lideri olarak 110 yılı aşkın bir süredir sunduğu ürünlerle firma, kara ve demir yollarının güvenliğine sürekli olarak katkıda bulunuyor. Her gün, dünyanın dört bir yanında bir milyardan fazla kişi, Knorr-Bremse tarafından üretilen sistemleri güvenle kullanmaktadır.

 

Knorr-Bremse’nin Türkiye oluşumu olan Knorr-Bremse Ticari Araç Fren Sistemleri Ltd. Şti. Antalya Grand Ramada Otel’de gerçekleştirdiği TruckServices Uzman Ağı toplantısına Türkiye’nin yedi bölgesinden 47 servis istasyonu ve 5 yedek parça bayisinin uzmanlarından oluşan 82 kişi katıldı.

Üç gün boyunca Antalya’da toplanan bayi ve servis istasyonlarının detaylı eğitim programı ertesinde kalan zamanlarda katılımcıların hem otel içi imkanların kullanılmasında hem de rafting gibi etkinlikler ile eğlenceli ve yoğun bir etkileşim ve iletişim kurma imkanı sağlanmıştır.

 

Knorr-Bremse Türkiye ve Ortadoğu Genel Müdürü Ozan Çiçek gerçekleşen yoğun katılımın kendilerini oldukça heyecanlandırdığını ifade ettiği ve bu vesile ile de tüm katılanların Anneler Gününü kutalayarak başladığı karşılama konuşmasından sonra Knorr-Bremse’nin teknoloji liderliği, sistem ağı yaklaşımı, sürekli verimlilik, gerçekleşen satın almalar, TruckServices, ProFleetConnect Telematik çözümleri, otonom sürüş ve dijitalleşme konularında katılımcılara geniş içerikli ve güncel bir sunum yapmıştır. Üç günlük etkinlik ajandasını katılımcılar ile paylaşan Ozan Çiçek servis istasyonlarına yönelik ilerleyen süreçlerde bir takım teşvikleri devreye sokacağını belirtti. Öte yandan etkinlik süresince her gün bir bölümünün tamamlandığı bilgi yarışması sonunda kazananların FIA Avrupa Kamyon Yarışlarının şampiyonlarından TruckServices’ın sponsoru olduğu MAN yarış kamyonlarının uzaktan kumandalı modelleri ile ödüllendirileceği duyuruldu.

Knorr-Bremse Türkiye ofisinin sorumluluk alanına giren Türkiye ve Ortadoğu pazarlarında yürütmekte olduğu OE ve Treyler kanallarındaki operasyonların, başlıca müşterilerin, devam eden ve yeni projeler hakkındaki güncel bilgilerin paylaşıldığı sunumlardan sonra Yedek Parça Sorumlusu Erkin Baygın TruckServices, araç parkı, yeni ürünler, servis kitleri ve aletleri, kampanyalar ve kopya ürünler hakkında katılımcıları bilgilendirmiştir.

Treylerden sorumlu Teknik Satış Mühendisi Onur Kendigel ve Servis&Saha Hizmetlerinden sorumlu mühendis Evren Erçıktı  yenijenerasyon Treyler Elektronik Fren Sistemi:TEBS G2  ve Treyler Elektronik Seviye Kontrolü:iLvl sistemleri hakkında üç gün boyunca devam eden yoğun bir teknik eğitim gerçekleştirmiştir.

 

Knorr-Bremse’nin ticari araçlar ile ilgili Türkiye’de yürütmekte olduğu tüm operasyonlardan sorumlu olan Ozan Çiçek  göreve başladığı tarihten (2016 Ekim) itibaren, iş ortakları ile çok daha yakın bir temas içinde olmayı ve iş ortaklarını daha fazla dinleyerek geleceğe yön verdiklerinin altını çizmiştir.“Gücümüzü sağlam temellere dayalı uzun dönemli iş ortaklıklarından alıyoruz” diye sözlerine devam eden Ozan Çiçek, nihai kullanıcıların Knorr-Bremse’nin sunmakta olduğu çözümlerden maksimum ölçekte faydalanabilmesi için Uzman Ağının yetkin ve güncel tutulmasının çok önemli olduğunu vurguladı.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir