MAHLE’DEN BİR TEKNİK SEMİNER DAHA

MAHLE Aftermarket Türkiye ve Sincanlı Otomotiv işbirliği ile 14 Eylül Cumartesi günü düzenlenen teknik semineri yaklaşık 50 kişilik bir katılımla MAHLE Izmir Ege Serbest Bölge’de gerçekleşti.

Teknik seminerde traktör grubunda bağımsız tamirhane, yedek parça bayileri, özel servis, yetkili servis, toptan/perakendeci iş modellerinde hizmet veren 50 kişiye yakın usta ve uzmanla bir araya gelindi.

MAHLE Aftermarket‘in otomotiv satış sonrası pazarına yönelik geliştirdiği ürün gamı hakkında bilgileri içeren sunumla başlayan organizasyon, katılımcılar iki grup haline bölünerek tüm gün piston dökümhane, üretim hatları ve yedek parça depo gezisi ile devam etti. Organizasyon boyunca MAHLE Aftermarket ve Sincanlı Otomotiv yetkilileri ile ustalar sektör ve ürünler hakkında detaylı değerlendirmeler yapma şansı buldu. Organizasyon, MAHLE Aftermarket ve Sincanlı Otomotiv işbirliği ile düzenlenen gala gecesi ile son buldu.

Teknik seminer ardından konuşan MAHLE Aftermarket Türkiye Satış ve Teknik Servis Müdürü Kadir Çilek, “MAHLE’nin hem içten yanmalı motorlar hem de elektrikli araçlar için sunmuş olduğu geniş ürün portföyünü sahaya yakından anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir