BORUSAN CAT YETKİLİ SERVİS MERKEZİ ATLI MAKİNA’NIN YENİ HİZMETİ HORTUM BASMA TEZGÂHIYLA İŞ MAKİNELERİ DAHA DAYANIKLI VE DAHA VERİMLİ!

Her türlü iş makinasının ihtiyacı olan tüm yüksek ve düşük basınçlı, çelik tel örgü katmanlı özel kauçuk Cat hidrolik hortumları ve bağlantı elemanlarını Atlı Makine’de bulmak mümkün. Ankara Ostim’de bulunan Borusan Cat hortum tezgahında her markaya parçalı hortum bastırılıyor.

Tüm Cat hidrolik hortumları ve rekorlarının birbiriyle mükemmel uyumu ve kenetlenme idealliği Cat tarafından özel olarak teste sokularak garanti ediliyor. Böylece her bir hidrolik hortum ve rekoru maksimum verimi sağlayacak şekilde birbiriyle uyumlu çalışıyor. İş makinasının uyguladığı maksimum basınç alanından minimum basınç alanına kadar her türlü basınca dayanıklı Cat hidrolik hortumu bulunuyor.

Standart hortumlardan 20 kat daha dayanıklı

Cat hidrolik hortumlar yüksek mukavemetli çelik tel örgü takviyeli olarak, Cat tarafından tüm iş makinalarına özel üretiliyor. Çelik tel örgü katları 6 kata kadar çıkıyor. Cat hidrolik hortumların alt ve üst katmanı hidrolik yağlara ve her türlü aşınma şartlarına dayanıklı üretilmiş özel sentetik kauçuk hortumlardan oluşuyor. Aşınma ve yüksek basınçlara karşı dayanıklılığı Cat tarafından garanti edilen Cat hidrolik hortumlarının aşınmalara dayanıklılığı standart kauçuk hortumların 20 katından fazla.

Hidrolik hortumlarda en kritik teknik özelliklerden biri olan esneklik de bu üründe öne çıkıyor. Cat hidrolik hortumlar standart hortumlara göre 2 kat daha fazla esneklik sunuyor. Bu özellik sayesinde iş makinasının çalışması sırasında Cat hidrolik hortumları kırılma ve çatlamalara karşı daha uzun süre dayanıyor.

Borusan Cat Yetkili Servis Merkezi Atlı Makine Ostim’de hortum basma tezgâhı ile Borusan Cat güvencesinde müşterilerine hizmet sunuyor.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir