MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN YENİ OTOKAR KENT OTOBÜSLERİ HİZMETE BAŞLADI

Belediyelerin toplu taşıma araçlarında ilk tercihi olan Otokar, bir kez daha Muğla  Büyükşehir Belediyesinin araç filosunu güçlendiriyor. 25 adet Otokar KENT otobüsü, Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Osman Gürün ve MUTTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Daşgın’ın katıldığı törenle hizmete başladı.

 

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Türkiye’nin dört bir yanında belediyelerin toplu taşıma filolarını yenilikçi araçlarıyla güçlendirmeye devam ediyor. Ürettiği araçlarıyla dünyanın 50’yi aşkın ülkesinde toplu taşımaya güç veren Otokar’ın KENT otobüsleri, bir kez daha Muğla Büyükşehir Belediyesinin tercihi oldu. Belediyenin ulaşım şirketi MUTTAŞ (Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticari İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş) tarafından alınan 12 metrelik 25 adet Kent LF otobüsleri Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Osman Gürün ve MUTTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Daşgın’ın katıldığı törenle hizmete alındı. Otokar, araçlara 5 yıl süreyle garanti ve bakım onarım hizmetleri sunacak.

 

Törende konuşan Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül “Halihazırda Muğla Büyükşehir Belediyesi filosunda bulunan 100’ü aşkın otobüsümüz ile yıllardan beri Muğla’ya hizmet veriyoruz. Muğla’nın bir kez daha Otokar otobüslerini tercih etmesinden dolayı gurur duruyoruz. Markamıza duydukları güven için başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Gürün olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Yeni otobüslerin Muğla’ya hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Yeni 25 adet Kent LF otobüslerinin hizmete başlamasını takiben siparişi alınan 20 adet Sultan LF otobüsleri de yıl içerisinde teslim edilecek.

 

 

50’DEN FAZLA ÜLKEDE MİLYONLARCA YOLCUYU GÜVENLİ TAŞIYOR

Yakın zamanda İstanbul, İzmir, Ankara’dan siparişler alan Otokar’ın şehir içi araçları İtalya, Almanya, İspanya, Sırbistan, Romanya, Slovakya başta olmak üzere bir çok ülkede de toplu taşımanın gözdesi konumunda. Otokar otobüsleri, iç ve dış modern görüntüsü, çevreci motoru ve üstün yol tutuşunun yanı sıra düşük işletme maliyetleriyle de ön plana çıkıyor. Otokar’ın 12 metre uzunluğundaki KENT LF otobüsü, güçlü kliması ile her mevsim ferah bir yolculuk sunan araç, ABS, ASR, disk frenler ve kapılarda sıkışmayı önleyici sistem gibi üstün güvenlik sistemleriyle de kullanıcı ve yolcularına maksimum güvenlik vadediyor. Yolculara modern ve eşsiz bir konfor sunan Otokar Kent LF, sahip olduğu özelliklerle Türkiye’de ve yurt dışında şehir içi toplu taşımacılıkta büyük beğeni topluyor.

 

OTOKAR HAKKINDA

Otokar, kendi teknoloji, tasarım ve uygulamaları ile müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun özel çözümler sunmaktadır. Koç Topluluğu bünyesinde yer alan Otokar, ticari araçlarda otobüs ve hafif kamyon üretmektedir.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir