ÇALIŞANLAR KAMERA KARŞISINDA TEMSA, ADANA DEMİRSPOR’UN YANINDA

Adana Demirspor’un resmi karayolu ulaşım sponsoru TEMSA, “TEMSA, Adana Demirspor’un Yanında” isimli reklam filmiyle, mavi-lacivertli kulübe desteğini ortaya koydu. Teknik direktör Vincenzo Montella ve futbolcuların yanı sıra 150 TEMSA çalışanı reklam filmi için kamera karşısına geçti.

Türk sporunun en büyük destekçilerinden TEMSA, uzun yıllardır devam ettirdiği Adana Demirspor iş birliğini özel bir reklam filmiyle kutladı. “TEMSA, Adana Demirspor’un Yanında” adını taşıyan reklam filmi, dün oynanan Adana Demirspor – İstanbulspor maçıyla eş zamanlı olarak, TEMSA’nın sosyal medya hesaplarından yayınlandı.

Resmi karayolu ulaşım sponsoru olarak, TEMSA’nın mavi-lacivertli kulübe verdiği desteğin ön plana çıkarıldığı filmde Teknik Direktör Vincenzo Montella ile birlikte Adana Demirsporlu futbolculardan Gökhan İnler, Ertaç Özbir, Samet Akaydın, Jonas Svensson, Younes Belhanda, Samuel Nongoh, Fredrik Gulbrandsen ve Birkir Bjarnason da görev aldı.

1968 yılında Adana’da kurulan ve bugüne kadar Adana’daki üretim tesisinden dünyanın 70’e yakın ülkesine 15 bine yakın araç ihracatı gerçekleştiren TEMSA, Adana Demirspor taraftarı olan çalışanlarını da söz konusu projeye dahil etti. Gönüllülük esasıyla yapılan başvurular sonucu,
150 TEMSA çalışanı, şirketin Adana’daki tesisinde ve stadyumda gerçekleştirilen çekimlere katılarak, takımlarına duydukları sevgiyi ölümsüzleştirdi.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir