SCHAEFFLER, TRAKTÖRLER VE TARIM MAKİNELERİ İÇİN RULMAN ÇÖZÜMLERİNİ PİYASAYA SÜRDÜ

Schaeffler Automotive Aftermarket, traktör ve tarım makinelerinde debriyaj ve motor bileşenlerine ek olarak artık FAG markalı rulman çözümleri de sunacak

Otomotiv ve endüstri sektörlerinin küresel çapta lider tedarikçilerinden Schaeffler’in dünya çapında otomotiv yenileme pazarındaki faaliyetlerini yürüten bölümü Schaeffler Automotive Aftermarket; traktörler ve tarım makinelerine yönelik ürün portföyünü tamamladı. Debriyaj ve motor bileşenlerine ek olarak artık FAG markalı rulman çözümleri de sunan şirket, sağlam ve dayanıklı onarım çözümleri sayesinde güvenilir arazi yönetimi sağlayacak.

Otomotiv ve endüstri sektörlerinin küresel çapta lider tedarikçilerinden Schaeffler Grubu’nun dünya çapında otomotiv yenileme pazarındaki faaliyetlerini yürüten bölümü Schaeffler Automotive Aftermarket, diğer segmentlerde olduğu gibi traktörler ve tarım makinelerine yönelik onarım çözümlerinde de OEM kalitesiyle tanınıyor. Şirket, piyasaya sunduğu FAG marka rulman çözümleri ile debriyaj ve motor bileşenleri portföyünü genişleterek bu segmentteki ürün ailesini tamamladı. Daha önce yalnızca LuK debriyaj sistemi ve yardımcı tahrik sistemi onarımları için INA Yardımcı Tahrik Sistemi KIT’ine erişebilen Aftermarket müşterileri, artık bu çözümlerden de faydalanabilecek.

 

FAG markasının piyasaya sürülmesiyle birlikte Schaeffler, artık dünya çapında sayıları giderek artan arazi tipi tarım araçları ve makineleri için montajı kolay rulman onarım çözümleri sunuyor. Portföyde, küresel mafsal rulmanlar ve makaralı rulmanların yanı sıra kapsamlı yardımcı parça seçenekleriyle birlikte gelen bir dizi rulman kiti çözümü bulunuyor. Tarım makinelerine yönelik FAG rulmanlar; tahrik mili, aks ve şanzıman uygulamaları da dahil olmak üzere birçok sistem için çözüm sunuyor. Bu ürün yelpazelerinin tümünün sürekli güncellenip genişletilmesi planlanıyor.

 

Arazide daha uzun süreli çalışma için yüksek verimlilik ve uzun ömür

Arazide kullanım için özel olarak tasarlanan FAG rulmanları, tarım makinesi operatörleri için oldukça önem taşıyan sağlam tasarımları ve sofistike yapıları ile kirlenmeye karşı etkili bir şekilde korunurken tüm hava koşullarında güvenilirlik sunuyor. Uzun hizmet ömrünün yanı sıra basit ve verimli montajla tamirhanede geçirilen zaman azalırken arazide geçirilen zaman artıyor.

 

OEM kalitesinde eksiksiz ürün portföyü

Schaeffler, ürün portföyünü tamamlayarak şanzıman, motor ve şasiler gibi tüm sistemler için tek bir kaynaktan OEM kalitesinde onarım çözümleri sunma konusundaki kalite ve müşteri taahhüdünü yerine getiriyor. Tüm ürünler, küresel Schaeffler kalite standartlarına göre titizlikle üretiliyor.

 

Schaeffler Grubu- Harekete öncülük ediyoruz

Schaeffler Grubu, otomotiv ve endüstri sektörlerinin küresel çapta lider tedarikçilerinden biri olarak, 75 yılı aşkın süredir hareket ve mobilite alanlarında çığır açan buluşlar ve gelişmeler ile öne çıkıyor. Elektrikli mobilite, CO verimli tahrik sistemleri, Endüstri 4.0, dijitalleşme ve yenilenebilir enerji alanlarında yenilikçi teknolojiler, ürünler ve hizmetler sunan şirket, hareket ve mobilitenin daha verimli, akıllı ve sürdürülebilir olmasını sağlayan güvenilir bir ortaktır. Schaeffler bir teknoloji şirketi olarak, güç aktarma organları ve şasi uygulamalarına yönelik yüksek hassasiyetli bileşen ve sistemlerin yanı sıra birçok endüstriyel uygulamada kullanılan rulman ve lineer sistem çözümleri de üretmektedir. Schaeffler Grubu, 2021 yılında yaklaşık 13,9 milyar euro satış gerçekleştirmiştir. Yaklaşık 83,000 çalışanı ile Avrupa’nın en büyük aile şirketlerinden biridir. 2021 yılında yaklaşık 1,800 patent başvurusu ile chaeffler, DPMA’ya (Alman Patent ve Ticari Marka Ofisi) göre Almanya’nın en yenilikçi üçüncü şirketidir.

 

Automotive Aftermarket bölümü Schaeffler’in dünya çapında otomotiv yenileme pazarındaki faaliyetlerini yürüten şirketidir. Binek araçlar, hafif ticari araçlar, ağır vasıtalar ve traktörler için komponent ve onarım çözümleri sunmaktadır. Şanzıman, motor ve şasi uygulamalarındaki kapsamlı uzmanlığı sayesinde teknik mükemmellik, akıllı çözümler ve üstün hizmet yetkinliği ile bilinmektedir. Schaeffler Automotive Aftermarket bölümü, 1.700’den fazla çalışanı ile 2021’de yaklaşık 1.8 Milyar Euro’luk satış gerçekleştirmiştir. Yaklaşık 11.500 satış ortağı ve 70’ten fazla satış ve temsilcilikten oluşan küresel ağı ile daima müşteri yakınlığını garanti etmektedir.

 

Schaeffler, Türkiye’deki faaliyetlerine 1986 yılında kurulan INA Rulmanları Tic. Ltd. Şti. ve aynı yıl kurulan FAG Rulmanları Türkiye irtibat ofisi ile başlamıştır. 2001 yılında FAG’ın Schaeffler bünyesine katılımıyla iki firma faaliyetlerini ortak olarak sürdürmeye başlamış ve şirket ünvanı 11 Ekim 2016 yılında Schaeffler Turkey Endüstri ve Otomotiv Tic. Ltd. Şti. olarak değiştirilmiştir. Merkezi İstanbul’da bulunan firma, Schaeffler çatısı altındaki LuK, INA ve FAG markaları ile Türkiye genelinde otomotiv ve endüstri sektörleri için kapsamlı bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Schaeffler’in Türkiye’deki öncelikli hedefleri arasında uzman çalışan kadrosu ile doğru teknolojileri sunarak mümkün olan en üst düzeydeki müşteri memnuniyetini sağlamak yer almaktadır.

https://www.schaeffler.com.tr

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir