VOLVO TRUCKS’TAN KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE DAİRE BAŞKANLIĞI’NA İKİNCİ TESLİMAT

Volvo Trucks, Türkiye’nin her köşesine hız kesmeden teslimatlarına devam ediyor. Türkiye distribütörlüğünü Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş.’nin yürüttüğü Volvo Trucks, Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na 2 adet, 16 Ton Çift Kabin Volvo FL 4×2 teslimatı gerçekleştirdi.

 

Her görevde yüksek performans ve verimlilik sunan kamyonlarıyla gerek özel gerekse kamu sektörünün vazgeçilmez tercihi olan Volvo Trucks’ın, Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na teslim ettiği 2 adet Volvo FL 4×2, itfaiye hizmetlerinde kullanılmaya başlıyor. Kurumun, çevre ilçeler de dahil olmak üzere bünyesinde toplam 251 adet itfaiye aracı bulunuyor.

 

Cevdet İşbitirici: “Volvo Trucks markasını envanterimize ikinci kez güvenle dahil ediyoruz”

Volvo FL 4x2’lerin teslimat törenine, Volvo Trucks Üst Yapı ve Kamu Saha Satış Müdürü Emrah Kutlu ve Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Cevdet İşbitirici katıldı. Cevdet İşbitirici, yaptığı konuşmada; “2 yıl önce satın almış olduğumuz Volvo Trucks araçları, farklı bölgelerdeki yangın söndürme çalışmalarında kullanma fırsatımız oldu ve performansından memnun kaldık. Bu memnuniyet sonrasında Volvo Trucks markasını envanterimize ikinci kez güvenle dahil ediyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Yeni itfaiye araçlarımızın Konya Büyükşehir Belediyesi’ne hayırlı olmasını dileriz” dedi.

İtfaiye Operasyonlarında Üstün Performans için Volvo FL Serisi

Volvo FL 4×2 kamyonlar; orijinal çift kabin, otomatik vites, 210, 250, 280 ve 320 beygirlik motor seçenekleri, geniş iç hacim, 6+1 personel taşıma kapasitesi, 90 derece tam açılabilen arka kapıları, alçak kabini yapısı ve dönüş çapı sayesinde dar alanlarda kolay manevra kabiliyeti sunuyor. Teslim edilen Volvo FL kamyonların kabine biniş ve iniş kolaylığı sayesinde itfaiye ekipleri, acil durum operasyonlarında ve yangın sırasında ekstra zaman ve esneklik kazanabiliyor.

Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. Hakkında

Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş., 68 ülkede 136 yerleşkesi, toplam 463 konsolide şirketinde 45 binden fazla çalışanı bulunan Japonya merkezli Marubeni Corporation’a bağlı olarak birçok global markanın Türkiye distribütörlüğünü sürdürüyor. Volvo Trucks, Komatsu, Crown, Dieci, Bomag ve Montabert markalarının satış ve satış sonrası hizmetlerini sürdüren Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş., Platinum Used markası ile iş makinaları ve forkliftlerin ikinci el alım satımı ve Platinum Rent markası ile kiralama hizmeti de veriyor. Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş., inşaat, madencilik, mermer, lojistik, yol ekipmanları, endüstri ve enerji gibi farklı sektörlerdeki müşterilerine ürünlerin yanı sıra katma değerli satış sonrası hizmetler ve çözümler sunuyor.

Volvo Trucks Hakkında

Volvo Trucks, beklentileri yüksek profesyonel müşteriler için, orta ve ağır segment kamyonlardan oluşan kapsamlı ürün gamıyla eksiksiz nakliye çözümleri sunuyor. Şirket, 130’dan fazla ülkede 2.300 servis noktasından oluşan global yetkili satıcı ve servis ağıyla müşterilerine destek veriyor. Volvo’nun kamyonları, dünyanın dört bir yanındaki 13 ülkede üretiliyor. Volvo Trucks, dünyanın en büyük kamyon, otobüs, inşaat makinası ve deniz motoru üreticilerinden biri olan Volvo Group’un üyesi olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Volvo Group ayrıca finans ve hizmet sektörü için de komple çözümler sunuyor. Volvo Trucks’ın çalışmaları, temel değerleri olan kalite, güvenlik ve çevreye saygıyı esas alıyor.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir